Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Paramos akcija "Arkos" bendruomenei (2020-01-14)

Paskelbta: 2020-12-21

Gruodžio 13 d." Kolumbo riteriai" ir Kauno "Arkos" bendruomenė Kristaus Prisikėlimo parapijoje organizavo "Gerumo akciją", kurios tikslas paremti intelekto negalia turinčius mūsų bičiulius.

Akcijos metu "Arkos" bendruomenės atstovas Rokas Žeimys ir "Kolumbo riterių" atstovas Vitas Lendraitis parapijiečiams siūlė už auką įsigyti rankdarbių, kuriuos sukūrė intelekto negalią turintys „Arkos“ bendruomenės nariai.

Parapijiečiai už auką galėjo įsigyti dirbinių iš keramikos, odos, veltinio taip pat muilo gaminių. Klebonui paskelbiant apie „Gerumo akcijos" tikslus, parapijiečiai buvo dosnūs,  surinkta 405 Eur. Surinktos aukos bus panaudotos intelekto negalią turinčių "Arkos" bendruomenės išlaikymui.


Kartu tikimės bendradarbiauti ir ateityje, nes mūsų tikslai ir siekiai glaudžiai siejasi - dar aktyviau įtraukti pasauliečius į aktyvų socialinį veikimą, teikti atjautą ir pagalbą silpniausiems visuomenės nariams, prisidėti prie labdaringos ir savanoriškos veiklos, nuoširdžiai aukoti savo laisvalaikį  prasmingai savanorystei, rinkti aukas visuomenei svarbiems renginiams.

Dėkojame už pagalbą Kauno Kristaus Prisikėlimo parapijos klebonui mons. Vytautui Grigaravičiui ir parapijiečiams už aukas.

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021