Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - Švęskime misijų mėnesį (2019-10-02)

Paskelbta: 2019-10-08


 Nuo senų laikų spalio mėnuo yra žinomas kaip tikinčiųjų rožinio mėnuo. Popiežius Pranciškus šių metų spalio mėnesį paskelbė Ypatinguoju misijų mėnesiu, skatindamas visos Bažnyčios atsinaujinimą per misijinės dvasios stiprinimą. Kas yra misionieriškumo dvasia, kaip kiekvienas gali tapti misionieriumi savo aplinkoje, savo bendruomenėje?

Apie tai sambūrio popietėje spalio pirmąjį trečiadienį kalbėjo Kauno Vytauto Didžiojo universiteto Teologijos fakulteto dekanas, diakonas Benas Ulevičius.


“Mes visi pašaukti liudyti Kristų, kiekvienas galime pakviesti kitą žmogų džiaugtis Kristaus džiaugsmu, ramybe, - kalbėjo diakonas Benas,- bažnyčioje nereikia ieškoti tobulų žmonių, juk tobulumui ribų nėra. Visi esame savaip gražūs ir savaip silpni. Ir visi yra Dievo meilės verti“.

Jis priminė apie apaštalų gyvenimą, jų kančias ir džiaugsmą, kai jie nepalūžo ir dalinosi Kristaus naujiena. Apie ypatingus liudijimus, pasakojančius apie Dievo meilę žmonėms, kviesdamas visus būti misionieriais, kad ir kitas , šalia gyvenantis, pajustų , kas tai yra amžina Dievo meilė, amžinas gėris, kad Evangelijos džiaugsmo prisipildytų visų širdys. Tad švęskime kartu ypatingąjį misijų mėnesį.

                                                    Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021