Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Raimondo Puišio fotografijos parodos „Aukštumos Žemumos“ atidarymu baigėsi projektas „Dialogas - Žodis ir spalva“ 2016 - 2017 m. (2017-06-12)

Paskelbta: 2017-06-14

Birželio 11 d. Kauno Kristaus Prisikėlimo bazilikos parodų salėje Raimondo Puišio fotografijos parodos „Aukštumos Žemumos“ atidarymu baigėsi projektas „Dialogas - Žodis ir spalva“ 2016 - 2017 m.


Šio renginių ciklo „... Širdies bibliotekėlę bevartant...“ organizatoriai aktorius Egidijus Stancikas ir dailininkas Vytautas Stasys Lagunavičius ieško įvairių idėjų, spalvų. Ir taip eilę metų jie mus džiugina aktoriais, menininkais, jų naujais darbais.


„Fotomenininko Raimondo Puišio fotografijų paroda “Aukštumos Žemumos”- tai paroda apie žmogaus dvasines aukštumas ir žemumas. Apie žmones, kurie rizikuodami gyvybe kopia į kalnų viršūnes, kur drėgni debesys nuplauna nuo jų sielų civilizacijos apnašas. Ir apie žmones, kurie niekur nekopia, kurie patogiai murgdosi kasdienybės drumzlėse. Iš už snieguotos viršukalnės patekanti saulė nuskaidrina žmogų, sugebanti perkopti mirtiną baimę. Anapus debesų. O šiapus – netgi nesugebantį perkopti savo abejingumo ir sakralias amžinojo atilsio vietas pavertusį šunų išvietėmis… Autorius mūsų neglosto gražiais vaizdeliais, jis primena žmogiškumo problemas bet kurioje šalyje, bet kurioje visuomenėje XXI amžiuje“, - taip apie paroda rašo fotomenininkas Aleksandras Macijauskas.


Paroda bus eksponuojama visą vasarą, norinčius aplankyti parodą kviečiame sekmadieniais nuo 11.00 val. iki 14 val.

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021