Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Jaunų šeimų ratelyje - Atvelykio šventė (2014-05-10)

Paskelbta: 2014-06-10

Mūsų šeimai Dievas padovanojo tris atžalėles. Kasdieniniai rūpesčiai nesuteikia aktyviai įsijungti į šią parapiją. Bet nepamirštame jos, kalbame, prisimename buvimą ten. Dar ir šiandien, praėjus keletui dienų po Atvelykio šventės, mūsų šeimoje džiugūs ir malonūs prisiminimai aptariami namie, verčia pasidalinti ir su kitais.


Šventė prasidėjo šv. Mišiomis Paminklinėje Kristaus Prisikėlimo bažnyčioje, kuriose dar kartą išgyvenome Kristaus Prisikėlimą. Po šv. Mišių susirinkusios šeimos klausėmės "Žaliakalnio Suzuki studijos" koncerto. Nuostabias melodijas smuikais griežė vaikai ir suaugę. Mūsų vaikai susidomėję klausėsi muzikos. Atvykus Velykų bobutei visi dideli ir maži žaidėme lietuvių liaudies žaidimus. Velykų bobutė visus vaikučius pamalonino saldžiomis dovanėlėmis.

Dailininkė mama Indrė vaikams pasiūlė kūrybinę užduotį. Akriliniais dažais išmarginti kiaušinius, kuriais buvo papuoštas Velykinis medis. Vaikai su dideliu susidomėjimu kibo, dažyti kiaušinių. Malonu buvo matyti, kaip vaikai žaidė bendravo, susipažino su naujais draugais.

Žinoma šventė neapsėjo ir be margučių ridenimo. Mūsų sūneliams ypatingai pasisekė surinkti daug kiaušinių. Vaikų akys spindėjo iš džiaugsmo. Šventės metu vaišinomės suneštinėmis vaišėmis.

Mūsų šeima, kaip ir visos kitos, džiaugiamės sese Ramute, kuri suburia mus su nuoširdžiu supratimu kiekvienam, suteiktu rūpesčiu, išklausymu ir nepamirštamais naudingais patarimais padedančiais kasdienybėje. Dėkojame jai ir Dievui už ją, mūsų, jaunų šeimų tarpe.

Gitanos ir Hario Balčių šeima

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021