Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Trijų Karalių šventė parapijoje (2013-01-07)

Paskelbta: 2013-01-07

 

Sausio 6 d., Viešpaties Apsireiškimo dieną,  Paminklinėje  Prisikėlimo bažnyčioje į  12.30 val. šv Mišias susirinko jaunos šeimos su vaikučiais. 

Eucharistijos liturgijai vadovavo kun. Vincas Kudirka. Šv. Mišiose buvo pašventinta kreida, su  kuria  ant namų durų užrašomos  pirmosios Trijų karalių  raidės:   +K+M+B. 

Pasibaigus šv. Mišioms visi nuskubėjo į konferencijų salę  pasižiūrėti parapijos Jaunų šeimų ratelio vaidinimo „Kelionė pas Jėzų į Betliejų.“

Aplankyti kūdikėlio Jėzaus  iš Rytų į Jeruzalę, stebuklingai žvaigždei nušvietus kelią, atkeliavo trys išminčiai Kasparas, Melchioras ir Baltazaras, kurie atnešė  dovanų  aukso, smilkalų ir miros. Trys karaliai atnešė dovanų ne tik kūdikėliui Jėzui, bet ir kiekvienam vaidinusiam – tiek mažam, tiek dideliam.

Šį spektakliuką stebėjo ne tik tėveliai, bet ir seneliai, kurie džiaugėsi ir dėkojo už jiems suteiktą didžiulę Viešpaties dovaną – savo vaikus bei vaikaičius ir už jų šeimų atvirumą gyvybei: „Tavo žmona bus lyg vaisingas vynmedis tavo namų židinyje, o vaikai – lyg vynmedžio atžalos prie tavo stalo. Taip bus palaimintas žmogus, kuris pagarbiai Viešpaties bijo“ (Ps 128,3 - 4).

Kristaus Prisikėlimo parapijos informacija

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021