Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - Humoro popietė (2012-03-07)

Paskelbta: 2012-03-13

Jau daugiau kaip prieš pora mėnesių senjorams pasiūliau surengti humoro popietę, kuriai kiekvienas pasiruoštų, papasakodamas  ar humoreską, ar  prasmingą anekdotą, ar tikrą  atsitikimą, patirtą gyvenimo kelyje.

Tokia popietė ir įvyko kovo 7-ąją. Senjorai buvo labai rimtai pasiruošę ir išgirdome labai linksmų istorijų, pasakojimų, ištraukų iš rašytojų kūrybos ir, žinoma, tikrų nuotykių ar situacijų, kurias teko patirti patiems senjorams. Pasirodo, nors  manome esate tauta be humoro, bet, šioje popietėje pabuvus, galima drąsiai teigti: kiek daug humoro ir gilaus , ne banalaus humoro slypi lietuvių tautoje. Tik reikia nebijoti atsiverti ir jį perteikti kitiems. Nuobodulio popietėje tikrai nebuvo, nes po kiekvieno pasakojimo  ne tik šypsojomės, o po kai kurių ir kvatojomės. Geras dalykas tas humoras, jei  sugebi jį suprasti, neįsižeisti, jeigu ir iš tavęs pasišaipoma. 

Gėrėme  arbatą, kavą, ilgai  šnekučiavomės apie kasdienybę, pasidžiaugėme mūsų susitikimais. Nors  šį kartą  prie stalo buvo  ankštoka, nes susirinko per penkiasdešimt senjorų , tačiau visų nuotaika buvo kuo puikiausia.

                                                                                     Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021