Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje – Didžiausias turtas - bendrystė... (2011-03-30)

Paskelbta: 2011-04-05

Gavėnios metas, kai mes  privalome  stabtelėti ir įvertinti   savo gyvenimo dienas, savo darbus ir paklausti kiekvienas savęs, ar aš padariau ką nors  be atlygio, ar aš padėjau neprašomas, ar užjaučiau  kenčiantį, ar ištiesiau pagalbos ranką.

Apie tai ir kalbėjosi senjorai kovo 30-osios popietėje. Kiekvienas klystame, bet  turime  progų taisyti savo klaidas ir tobulėti. Senjorė Birutė Bartkienė perskaitė Šv. Pranciškaus maldą: “ Viešpatie, padaryk mane savosios ramybės pasiuntiniu, leisk man nešti meilę, kur siaučia neapykanta, santaiką, kur vyrauja barniai, vienybę, kur gresia skilimas, tikėjimą, kur kankina abejonės, džiaugsmą, kur slegia liūdesys...“ 

Šios maldos žodžiai – tai šventas priminimas apie  esminius gyvenimo aspektus, apie visai nesudėtingus darbus, kuriuos kiekvienas gali įveikti, reikia tik  truputį panorėti..Paskutinis  kovo mėnesio trečiadienis, tad pasveikinome šį mėnesį gimusius, apdovanodami gėlių žiedais ir gražiausiais  palinkėjimais. Gavėnia – ramybės ir susikaupimo metas, tad dainų neskambėjo, bet  išgirdome daug prasmingų eilių. Senjorai  nuoširdžiai  pabendravo, pasikalbėjo ir pasidžiaugė, kad vienas didžiausių gyvenimo turtų -  bendrystė, o to mus moko ir Jėzus.

                      Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021