Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Skelbimai

Keičiasi paramos Ukrainai surinkimo tvarka Kristaus Prisikėlimo bazilikoje

Paskelbta: 2023-03-03

Paramos priėmimas Ukrainai Kristaus Prisikėlimo bazilikos rūsyje vyksta tik penktadieniais ir šeštadieniais nuo 10.00 iki 20.00 val. (įėjimas pro kolumbariumą) .

 Dėl edukacijos užsiėmimų moksleiviams ir sunkiasvorės paramos pristatymo bei paramos pristatymo kitu laiku, prašome skambinti tel. 8 612 69766 (Tatjana).

Reikalinga  PARAMA :

 Ukrainos karo ligoninėms ir paramedikams: Tvarsliava ir dezinfekcinės priemonės - (bintas, marlė, pleistrai, tamponai, purškalai, tepalai ir pan.), turniketai, slaugos priemonės ir priežiūros, nereceptiniai vaistai nuo peršalimo ir skausmo, vaistinėlės, sauskelnės ir paklotai, ramentai ir neįgaliojo vežimėliai, apranga medikams, apranga kariams, gulintiems ligoninėje, kuriems yra taikomas reabilitacinis gydymas. TURNIKETAI. Higienos priemonės - (muilas, šampūnas, dušo želė, dantų pasta, dantų šepetėliai, skalbimo priemonės, moterų higienos priemonės). Švari patalynė - (vienguliai antklodžių ir pagalvių užvalkalai, paklodės, rankšluosčiai).

 Ukrainos kariams: Avalynė - žygio batai, aulinukai, botai (gali būti ir avėta, švari ir tvarkinga); Lietpalčiai (pageidautina maskuojamojo rašto); Kojinės (sportinės ir pan.); Termo rūbai (marškinėliai ilgomis ir trumpomis rankovėmis, pošalmiai (balaklavos), bliuzonai; Prožektoriai (rankiniai, dedami ant kaktos (būtinai su raudona šviesa, įkraunami arba bateriniai), elementai; Maistas ir užkandžiai ( kaloringas ilgo galiojimo: kruopos, makaronai, konservai, šokoladas, saldintas kondensuotas pienas, energetiniai batonėliai); drėgnos servetėlės, kramtomoji guma (kūno švarai palaikyti).

 Ukrainos vaikams: Kūdikių poreikiai: pieno mišiniai, košelės, tyrelės ir pan., sauskelnės, drėgnos servetėlės; Vaikams su specialiais poreikiais: maistas be glitimo; Karo pabėgėlių vaikams, gyvenantiems Kaune: žaislai, žaidimai, lavinimo priemonės, vežimėliai ir pan.

Apkasų žvakių gamybai: parafinas/vaškas


 Skambinti: Tatjana Narkevičienė, tel. 8 612 69766;

 Dalia Tarailienė, tel. 8 698 85092;

 Agnė Jociuvienė, tel. 8 639 02660;

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021