Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Skelbimai

Lietuvos Caritas kviečia savanoriauti

Paskelbta: 2022-06-03

Audiencijos savanoriams metu Popiežius Pranciškus sakė: „Supratome ir pamatėme, kad mūsų gyvenimas priklauso nuo kitų žmonių ir kad gerumas yra užkrečiamas. Būdami artimi savo broliams ir seserims, mes patys tampame geresni, o mūsų visuomenė tampa atviresnė ir jaukesnė gyventi“.

Ukrainoje vykstantis karas parodė, kokie susitelkę, geranoriški ir atjaučiantys galime būti. Tikime, kad nepavargote dalintis gerumu ir padėti tiems, kuriems iki šiol labai reikia mūsų pagalbos.

Šiuo metu Lietuvos Caritas ieško savanorių, kurie vasaros metu talkintų teikiant pagalbą ukrainiečiams, ir padedant varguose esantiems mūsų žmonėms. Dabar ypač trūksta savanorių, kurie dalintų higienos paketus ir korteles ukrainiečiams pabėgėlių priėmimo centruose. Jeigu turite laisvo laiko, kurį norite jį praleisti prasmingai, patobulinti užsienio kalbos žinias, surasti naujų draugų ir iš pirmų lūpų sužinoti, kaip karo pabėgėliai gyvena, jaučiasi Lietuvoje, kviečiame jungtis į mūsų savanorių būrį, tam tereikia užpildyti anketą interneto svetainėje www.caritas.lt

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021