Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Skelbimai

Kauno arkivyskupijos informacija: Kaip galėtume prisidėti palaikydami savo parapijas ?

Paskelbta: 2020-03-24

Arkivyskupijos kurija jau gauna žmonių klausimų, kaip jie galėtų prisidėti palaikydami savo parapijas, kuriose, kaip žinome, šiuo metu nevyksta viešos pamaldos. Tačiau ir šiuo sunkiu pandemijos laiku Bažnyčia atlieka svarbų vaidmenį suteikdama žmonėms pasitikėjimo ir vilties.

Bažnyčiose nevykstant viešoms pamaldoms, sumažėjo ir žmonių, kurie aukotų ir padėtų parapijoms išsilaikyti. Tad kaip paremti parapijas ir jose tarnaujančius kunigus? Daugelis parapijų turi interneto svetaines, kuriose nurodytos ir parapijų sąskaitos. Norėdami paremti parapiją jos būtiniausioms šiuo metu reikmėms (pvz., Carito veiklai, raštinės darbui ir pan.), galime aukoti internetu mokėjimo paskirtyje nurodydami „Auka“.

Svarbi parama šiuo atveju Bažnyčiai būtų šv. Mišių užsakymas įvairiomis intencijomis, nes kunigai aukoja šv. Mišias net ir už uždarytų durų, yra pasirengę ir toliau savo malda užtarti tikinčiųjų prašymus. Užsakant Mišias telefonu (arba el. p.) ir nesant galimybės perduoti auką į rankas, ją taip pat galima pervesti į parapijos sąskaitą, mokėjimo paskirtyje nurodant „Auka už Mišias“.

Primename, kad visuomet išlieka galimybė jums rūpimu klausimu pasikalbėti su kunigu telefonu ar susisiekti el. paštu (išsami informacija apie Kauno bažnyčias ir kunigų budėjimą karantino sąlygomis >>) .

Auka parapijai bei šv. Mišių užsakymas leistų kunigams pajusti tikinčiųjų palaikymą ir padėtų šį sunkų laiką išgyventi bendrystėje su Viešpačiu ir su palaikančiais parapijiečiais.

KRISTAUS PRISIKĖLIMO PARAPIJOS REKVIZITAI:

Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija

Juridinio asmens kodas 191118123, Žemaičių g. 31A,  LT-44175 Kaunas

AB „Swedbank“, a/s LT 75 7300 0100 0224 6681

Tel.: (8) 37 229222; 868796904

el.paštas:  parapija@prisikelimas.lt

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021