Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Būrelio „Jėzaus bičiuliai“ adventinė popietė (2009-12-20)

Paskelbta: 2009-12-30

 

Gruodžio 20 d., paskutinį Advento sekmadienį, Paminklinės Prisikėlimo bažnyčios konferencijų salėje vyko adventinė popietė. Ji buvo skirta ateinančiais metais Pirmąją Komuniją priimsiantiems vaikams bei jų tėveliams. Šios popietės metu gausiai susirinkusiems parapijiečiams “Jėzaus bičiuliai” pakvietė pažiūrėti vaidinimą „Štai užtekės Jo dieviška šviesa“, o svečiai iš Garliavos skaitė Bruno Ferrero tekstus. Žiūrovus skatino įsiklausyti, susimąstyti apie amžinąsias vertybes, įsigilinti į Dieviškojo žodžio gelmę ir prasmę. Intarpuose skambėjo kalėdinės giesmės.

Nors būta daug šurmulio prieš prasidedant adventinei popietei, užgesus šviesoms ir, įžengus angelams į sceną, sukaustė kiekvieno atėjusiojo dėmesį. Taip prasidėjo jaunųjų „bičiulių” vaidinimas apie Jėzaus gimimą. Žvakių šviesa ir švelnūs giesmių akordai nepaliko abejingų. Visų susirinkusiųjų širdys prisipildė tylaus džiaugsmo dėl artėjančios didžios šventės – Kūdikėlio Jėzaus gimimo.

Po „Jėzaus bičiulių” vaidinimo svečiai skaitė įdomius pasakojimus, kurie privertė ne tik nusišypsoti, bet ir susimąstyti. Taip pat jie atliko keletą muzikinių pasirodymų, privertusių ne vieną patrepsėti kojomis. Popietės pabaigoje skambėjo nuostabios kalėdinės giesmės.

Ši adventinė popietė kiekvienam atėjusiajam padovanojo puokštę gražiausių jausmų, šilumos nuoširdžiausių šypsenų, sklidusių iš vaikų širdelių.

                                                                            Svajūnė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021