Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje – Atviras pokalbis... (2009-09-30)

Paskelbta: 2009-10-06

 

Rugsėjo 30-ąją pagyvenusių žmonių sambūrio dalyviai susirinko į iškilmingą popietę – kartu paminėti Pasaulinės pagyvenusių žmonių dienos. Pirmą kartą popietėje apsilankė kanauninkas Juozas Gražulis. Senjorai pasidžiaugė tuo, kad gerbiamas kanauninkas dažnai lankysis mūsų popietėje ir padės mums giliau pažinti tikėjimo tiesas, Šventąjį Raštą.

Kanauninkas Juozas Gražulis papasakojo apie savo didelę šeimą, kaip buvo auklėjami ir kokias vertybes vaikams skiepijo tėvai. „Mano gyvenimas – įvairiaspalvis, buvo ir nelengvas, bet įdomus. Neturiu ko slėpti,“ - sakė kanauninkas. Jis atvirai ir nuoširdžiai pasakojo, kur teko dirbti, ką nuveikti. Žinoma, daug įvairiapusiškos patirties teko pasisemti dirbant vyriausiuoju Lietuvos kariuomenės kapelionu. „Reikia mokėti priimti iššūkius“,- teigė kanauninkas Juozas Gražulis. Ir pasidžiaugė, kad esąs šioje šventovėje ir nepajutęs, kaip pusmetis prabėgo.

Palaiminęs senjorų kuklų vaišių stalą, neskubėjo, bet maloniai bendravo, paprašydamas ir senjorų nors trumpai papasakoti apie save. Nors susitikimas su kanauninku - pirmas, bet paliko gilų įspūdį, nes buvo labai atviras ir šiltas. Senjorai, padovanodami gėlių puokštę, kanauninkui Juozui Gražuliui linkėjo dvasios stiprybės ir kantrybės skelbiant Dievo žodį.

Visi senjorai dalyvavo vakaro šv. Mišiose, kuriose buvo prašoma Dievo palaimos ir pagyvenusių žmonių sambūrio dalyviams.

                                                      Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021