Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Kad neliktų pykčio širdyje... (2009-09-27)

Paskelbta: 2009-10-01

 

Spalvingą ir šiltą rugsėjo paskutinįjį sekmadienį konferencijų salėje įvyko Kauno aklųjų ir silpnaregių vaikų globos bendrijos „Akių šviesa“ narių koncertas „Širdies šviesoj...“.

 Dalyvavo Kauno pirmosios muzikos mokyklos moksleiviai – akordeonistas Mindaugas Dvylaitis, kanklininkė Gintarė Stanytė, birbynininkas Giedrius Plukis bei Juozo Gruodžio konservatorijos studentės Indrė Gaskaitė ir Ieva Rakitaitė.

 

Bendrijos „Akių šviesa“ vadovė Nijolė Majerienė papasakojo apie kiekvieną atlikėją, dalyvavimą įvairiuose konkursuose ir nuskintus laurus.

Susirinkusieji patyrė didelį tyrumo jausmą, klausydamiesi profesionaliai atliekamų kūrinių. Kiekvienas atlikėjas dovanojo ir savo širdies šilumos. Vienoje dainoje mergaitės dainavo “Kad neliktų pykčio širdyje...“ Manyčiau, kad klausytojai išgirdo jaunų žmonių kvietimą, tikėjimą gėriu.

Šiltais aplodismentais dėkojome jauniesiems atlikėjams, linkėdami tobulėjimo, sėkmės moksluose. Dėkojome ir šio koncerto organizatoriams – bendrijai „Akių šviesa“, Šv. Kazimiero ordino Kauno skyriui ir Kauno katalikių moterų sambūriui.
                                                                               Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021