Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje – viešnia „Grok, Jurgeli“ gaspadinė (2009-06-10)

Paskelbta: 2009-06-17

 Geriausi vaistai – humoras...

Tuo dar kartą įsitikino pagyvenusių žmonių sambūrio dalyviai, susirinkę į tradicinę trečiadienio popietę birželio 10 dieną. Gražaus ir žaismingo humoro padovanojo popietės viešnia, visiems senjorams kelias dešimtis metų gerai žinoma „Grok, Jurgeli“ gaspadinė – Stefa Navardaitienė.

Beveik keturias dešimtis metų ji buvo ta, be kurios ir negalėtume įsivaizduoti kaimo kapelų šventės „Grok, Jurgeli“. Ponia Stefa papasakojo ir apie savo pirmąjį koncertą, ir apie patirtus įspūdžius bei nutikimus per „Grok, Jurgeli”. Ji sakė, kad dėkojanti likimui ir Dievui, kad galėjo būti šalia Jurgelio. Vadinasi, šalia didžiojo lietuvininko, neseniai išėjusio Anapilin – Jurgio Gaižausko. Ir pasidalijo prisiminimais apie šią taurią, daug Lietuvai nusipelniusią asmenybę. Ponia Stefa papasakojo ir apie koncertus su Kauno akademinio dramos teatro aktore Regina Varnaite.

Taip pat mums pabėrė nesenstančio humoro iš tautosakos, Alekso Dabulskio, Juozo Erlicko kūrybos.

Senjorai gavo gerą humoro dozę ir įsitikino, kad tokie žmonės, kaip „Grok, Jurgeli“ gaspadinė – Stefa Navardaitienė, nesensta, tebėra įdomi ir nepakartojama. Tad linkėjome poniai Stefai stiprybės, neišsenkančios energijos, dar daug susitikimų su žiūrovais ir Dievo palaimos.
                                                                                              Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021