Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Maldos grupės „Motinos maldoje“ pirmasis susitikimas (2009-05-25)

Paskelbta: 2009-05-25

 

Gegužės 24 d. 12 val. į konferencijų salėje rinkosi mamos. Jos atėjo į pirmąjį maldos grupelės „Motinos maldoje“ susitikimą.

Pradžioje visos dar nedrąsiai žvalgėsi kas čia bus, koks šios maldos grupės pobūdis? Silvija Ūsienė, šios grupelės vadovė, papasakojo apie šios grupelės prasmę, mamoms atsakė į dominančius klausimus.


Ši grupelė skirta mamoms melstis už vaikus. Ir ne tik už savo vaikus, bet ir tuos vaikus, už kuriuos niekas nesimeldžia (už augančius vaikų namuose, paliktus tėvų).


Susirinkusios mamos pasakojo, jog ir dabar visada meldžiasi už savo vaikus, tačiau tai daryti maldos grupėje bus daug geriau: jos galės pabendrauti, pasikalbėti, kartu melstis.

 
Nors tai buvo ir pirmasis susitikimas, tačiau mamos nevengė ir atvirauti – pasakojo apie savo vaikus, jų džiaugsmus ir rūpesčius, ir džiaugėsi, jog jos yra ne vienos – viena iš kitos gali pasisemti išmintiems, o iš maldos – stiprybės.


Nuoširdžiu bendravimu, šiluma ir pasidalinimu šis susitikimas sušildė mamų širdis. Jos visos sakė prisijungsiančios prie šios maldos grupės ir džiaugėsi, kad tokia grupė yra. 
                                                      Neringa Vaišvilienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021