Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Kauno "Saulės" gimnazijos kalėdinė labdaros akcija (2020-12-23)

Paskelbta: 2020-12-23

Ar žinote, kad Šventajame Rašte žodis „nebijok“, arba „nebijokite“ yra minimas 365 kartus? Tiek kartų, kiek dienų turi metai. Viešpats mus nuolat ramina ir drąsina. Ir šiandien Jis sako: “Mano dvasia tebėra tarp jūsų, - nebijokite“ (Ag 2,5).

Šventojo Rašto tekstuose randame ne tik paguodą, bet ir priminimą, kad mes esame Dievo rankos, mes esame Jo kojos, nes Dievas veikia per žmones.

Atsiliepdami į popiežiaus Pranciškaus kvietimą - matyti vargstančius ir ypatingai šiuo sunkiu pandemijos metu, Kauno „Saulės“ gimnazijos moksleiviai, jų tėveliai ir visa gimnazijos bendruomenė, kaip ir kiekvienais metais ruošė kalėdinę labdaros akciją, kuri buvo skirta Kauno „Žaliakalnio“ vaikų dienos centro vaikams ir Kauno miesto Caritas „Sriubos“ valgyklos lankytojams, kurie patiria nepriteklių, arba yra vieniši, sergantys ir garbaus amžiaus žmonės. Į akciją jungėsi ne tik gimnazijos administracija, moksleiviai ir mokytojai, bet ir tėveliai.

Nuoširdumui nebuvo ribų, kuomet patys tėveliai rodė iniciatyvą ir patys supakavo daugybę porų kojinių, šalikų, saldumynų, maisto prekių. Esam dėkingi 4B, 1K, 1H,1F ir kitų klasių bendruomenėms, visoms 2 gimnazijos klasių moksleivėms, kepusioms kalėdinius meduolius, atskiroms šeimoms, mokytojos Dalios Juodenienės mamytei, Elenai Macienei, kuri būdama garbaus amžiaus, viena numezgė 90 porų kojinių, ir jau eilę metų su šia gražia labdara aukoja žmonėms ne tik savo kruopštų darbą, bet ir nuoširdžią savo geros širdies šilumą.


Nuo namų iki namų, nuo širdies iki širdies, iš kiekvienų namų iki gimnazijos, nuo gimnazijos iki laukiančių širdžių, ta šiluma, džiaugsmas, pasidalinimas gerumu, leidžia mums būti kartu net ir per atstumą.

Visiems drauge ir kiekvienam jūsų, mielieji, sakome ačiū už jūsų gerumą. 

  Kauno “Saulės” gimnazijos  informacija

Dėkojame ir mes jums, mielieji, kad atsiliepėte į kvietimą ir   geranorišką pagalbą, kad įsijungėte  į labdaringą šv. Kalėdų dovanų akciją, skirtą Sriubos valgyklos lankytojams. Tai tradicinė "Saulės" gimnazijos bendruomenės  labdaringa akcija.

Linkime Jums  saugių Šv. Kalėdų.  Gyvenkime viltimi,  viskas praeis ir  išauš šviesa. Betliejuje gimęs Jėzus teužlieja širdis dieviška Kalėdų šviesa. Telydi Jus Viešpaties palaima!

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021