Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Žaliakalnio vaikų dienos centro išvyka į „Bajorkiemį“(2008-12-28)

Paskelbta: 2009-01-09

 

2008 metų gruodžio 28 diena Žaliakalnio ir Senamiesčio vaikų dienos centrams tapo įsimintina. Jiems nepamirštamą šventę surengė „Bajorkiemio“ kavinės savininkai.

Nors ši diena ir nebuvo saulėta, bet vaikams tai netrukdė šypsotis ir jie visi su nekantrumu laukė kada pasirodys juos ten vežantis autobusas. Netruko pasirodyti ir jis. Vaikai visi smagiai į jį sulipo ir prasidėjo mūsų kelionė.


Vos tik spėjome atvažiuoti, mus pasitiko „Bajorkiemio“ savininkai ir leido vaikams naudotis visais čia esančiais atrakcionais. Vaikų ilgai raginti nereikėjo. Jie visi išsirikiavo laukti eilutės prie įvairiaspalvių mašinėlių, kurias galėjo patys vairuoti ir pasivažinėti po tam skirtą aikštelę. Drąsesni vaikai, kurie nepabūgo aukščio, ryžosi kitai karuselei, kuri vaikus šiek tiek pakėlė į aukštį ir apsuko keletą ratų.

Vaikams pasisupus, „Bajorkiemio“ savininkai atskubėjo mus kviesti į vidų – sušilti ir pasivaišinti. Vaikų laukė dar viena staigmena – kavinės viduje sutikome Kalėdų senelį. Vaikai tuoj pat ėmė jam deklamuoti eilėraštukus.

Abiejų centrų vaikai tai pat atvyko paruošę savo programėles. Senamiesčio vaikų dienos centras pašoko, o Žaliakalnio vaikų dienos centras suvaidino pasakaitę apie miško žvėrelius. Tai pat abu centrai sudainavo bendrą dainelę apie Kalėdas.
Visi, o ypač Kalėdų senelis liko sužavėtas vaikų pasirodymais, todėl visi vaikai dar gavo ir po maišelį saldžių dovanėlių.
„Bajorkiemio“ savininkai tai pat pasveikino vaikus, ir pažadėjo, kad ši jiems organizuota šventė tikrai ne paskutinė, ir kad ateityje dar jie visi tikrai susitiks.

Į autobusą vaikai sugrįžo visi laimingi ir pilni įspūdžių. Ir su nekantrumu pradėjo laukti kitų švenčių.

                                                        Neringa Vaišvilienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021