Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Žaliakalnio vaikų dienos centro vasaros poilsio stovykla Radzevičių sodyboje (2019-07-30)

Paskelbta: 2019-08-26


Liepos 8-12 dienomis, Žaliakalnio vaikų dienos centras organizavo vasaros poilsio stovyklą pavadinimu "Mes - bendruomenė". Nemažą būrį geranoriškai priėmė Alytaus rajone, Gailintėnų km. įsikūrusi "Radzevičių sodyba".

Nuobodžiauti neteko, nes poilsiavietė prie pat ežero kranto, apsupta nuostabios gamtos, turinti didelę teritoriją su žaidimų aikštele. Kiekvienai stovyklos dienai turėjome sugalvoję temą, todėl pamokėlių metu mokėmės pažinti save, priimti ir vertinti esančius šalia, atleisti, bei susitaikyti. Visi kartu, ne tik žaidėme, bet ir gaminome maistą, tvarkėmės, kartu meldėmės. Linksmų užsiėmimų netrūko, rengėme kino vakarus, viktoriną, dalyvavom "Lobio" ieškojime ir orientacinėse varžybose.


Dieną, kurios tema buvo "Aš ir Tu" organizavom "Dvynių" konkursą. Įsiminė "Krikšto pažadų atnaujinimo" pamaldėlės, kurių metu vaikai nuoširdžiai meldėsi už savo šeimas ir artimuosius, taip pat "Šviesos kelias" su įdomiomis užduotimis.

Vasaros poilsio stovykla, kartais tai vienintelės vaikų atostogos ne namuose, todėl visuomet būna laukiama ir dovanoja daugybę įsimintinų įspūdžių.


Džiaugiamės, turėdami galimybę kasmet išvykti į vis kitą poilsiavietę, pabūti gamtoje, artimiau susipažinti ir sustiprėti kaip bendruomenė. Dėkojame rėmėjams (Childs Gate to Learning, Socialinės apsaugos ir darbo ministerija), savanoriams ir tėveliams kurie prisidėjo įgyvendinant šią idėją.

                                                               Ses. Liudvika Žaliakalnio vaikų dienos centro vadovė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021