Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Parapijos šeimų bendruomenėje - susitikimas su Kauno kunigų seminarijos klieriku S. Jurkštu (2017-10-23)

Paskelbta: 2017-10-27


Jau visai įsibėgėjus rudeniui, gausiai susirinkusieji Šeimų bendruomenės nariai su didžiuliu susidomėjimu laukė susitikimo su krikščioniškųjų filmų portalo www.krikscioniskifilmai.lt kūrėju autoriumi Kauno kunigų seminarijos VI kurso klieriku Sigitu Jurkštu.

Kaip pasakojo Sigitas VDU katalikų teologijos fakultete senai brendo (tarp dėstytojų ir studentų) mintis sukurti tokį portalą, į kurį būtų galima sudėti krikščioniškąją audiovizualinę medžiagą; tai dokumentiniai, meniniai, istoriniai, moksliniai, mokomieji ir kiti  filmai.

Jie tarnautų tiek plačiajai visuomenei, tiek katechetikos centrams, tikybos mokytojams. Puslapyje medžiaga suskirstyta ne tik pagal pobūdį, bet ir pagal amžiaus kategorijas, pagal trukmę, atskira nuoroda į naujausius filmus.

Sužavėjo jauno dvasininko Sigito požiūris, nežiūrėti filmų, kurie platinami nelegaliai, per nelegalius portalus, kaip pvz. visų žinomas puslapis - filmai.in. Daugelis pasižymėjome ir klieriko Sigito rekomenduotinus filmus, kaip antai: „Dievai ir žmonės“ „Tėvas Pedro. Ką - padarėte vienam iš mažiausiųjų brolių“, „Palaimintasis Frasatis“, „Priimant kryžių“

Šeimų bendruomenės informacija


Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021