Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių šeimų popietėje - Rūpinkitės savimi, artimaisiais, bendruomene... (2017-10-11)

Paskelbta: 2017-10-19


Spalio antrojo trečiadienio senjorų popietėje svečiavosi Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto profesorė Virginija Jurėnienė.

Kaip ir visuomet ji suteikė mums daug žinių, šį kartą apibendrindama ir pakomentuodama apie svarbiausius šio laikmečio įvykius pasaulyje. Kas vyksta Vokietijoje po rinkimų, kokia situacija Jungtinėje Karalystėje, kokie istoriniai ryšiai tarp Ispanijos ir Katalonijos, Amerikos ir Šiaurės Korėjos santykiai, kas vyksta Turkijoje.


Prelegantė nepamiršo paanalizuoti ir tai, kas vyksta Lietuvoje, primindama istorijos faktus, kas buvo sprendžiama tarpukario Lietuvos seimuose ir sąsajas su dabartimi. „Būkite protingi, vertindami , ką girdite žiniasklaidoje, - pabrėžė profesorė,- Jūs turite gilias žinias ir turite teisę spręsti, bet neužsikraukite ant savo pečių pasaulio problemų, kurių neišspręsite. Ramiai rūpinkitės savimi, artimaisiais, bendruomene .“

Nuoširdžiai padėkojome profesorei Virginijai Jurėnienei ne tik už suteiktas žinias, bet ir gerą nuotaiką, betarpišką bendravimą, laukdami kito susitikimo.

Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021