Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Bazilikos choro "In Vivo Dei" viešnagė Gražiškiuose (2017-07-25)

Paskelbta: 2017-07-25

Liepos 23-ąją Kristaus Prisikėlimo bazilikos choras „In Vivo Dei“  lankėsi Gražiškių šv. Arkangelo Mykolo parapijoje, kur vyko iškilmingi šv. Vincento Pauliečio atlaidai. Chorui teko garbė kartu su visa bendruomene šlovinti Viešpatį giesmėmis šventosiose Mišiose ir dalyvauti atlaidų procesijoje.

Tiesa, „In Vivo Dei“ į Gražiškius tuščiomis nevyko – po šv. Mišių choristai su vadovu Ramūnu Baranausku priešakyje visus pakvietė dar valandėlei susėsti po puikiais bažnyčios skliautais ir pasiklausyti nuoširdaus koncerto, kuriame buvo galima išgirsti tiek V. A. Mocartą ar F. Hendelį, tiek šlovinimo giesmes, tiek Elvio Preslio muziką. Buvo skaitomos R. M. Rilkės eilės.


Popietę choristai kartu su bendruomene praleido Gražiškių parapijos namuose, kur juos svetingai sutiko charizmatiškasis klebonas kun. Dainius Gurevičius.

Jau tradicija tampančios choro sezono pabaigos išvykos dovanoja ne tik puikias akimirkas, bet ir kuria bendrystę, mažina fizinius ir dvasinius atstumus bei skatina bendradarbiavimą tarp parapijų.

Choras „In Vivo Dei“ dėkoja gražiškiečiams ir džiaugiasi šios gražios draugystės pradžia.

P. s. Kristaus Prisikėlimo bazilikos choro „In Vivo Dei“ veiklą galite sekti ir socialiniuose tinkluose: www.facebook.com/InVivoDei.

                            Eglė Daunoravičiūtė,  Bazilikos choro seniūnė


Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021