Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Prasidėjo Adventins koncertų ciklas „Belaukiant Kalėdų“ (2015-11-29)

Paskelbta: 2015-11-30

Lapkričio 29 d., pirmąjį advento sekmadienį, Kristaus Prisikėlimo parapijos konferencijų salėje prasidėjo tradiciniu tapęs Adventinis koncertų ciklas „Belaukiant Kalėdų“.

Renginį pradėjo parapijos klebonas mons. Vytautas Grigaravičius. Pasveikinęs visus susirinkusius, monsinjoras ragino, pasitinkant Kalėdas, nesižavėti kalėdiniais blizgučiais, dovanomis, nes mūsų, krikščionių, esminis dalykas yra atsinaujinimas.

„Kviečiu apsižvalgyti aplinkui: gal šalia jūsų gyvenančiam kaimynui reikia ne tik vienkartinės, o galbūt ir daugkartinės pagalbos? Padėkime, būkime vieni kitiems geresni, jautresni”, - kvietė daryti gerus darbus parapijos klebonas ir linkėjo artėjančiais 2016 m. Jubiliejiniais Gailestingumo metais, kurie prasidės gruodžio 8 d., atrasti, patirti ir skleisti gailestingumą.

Šią popietę susirinkusius parapijiečius ir svečius džiugino ansamblis „Bičiulės", vadovaujamas Natalijos Jackevičienės.

Parodų salėje vyko Irenos Petravičienės porceliano ir Karolinos Vitkauskaitės-Tarnauskienės grafikos darbų parodos atidarymas.


Dailininkė keramikė Irena Petravičienė, įvairių keramikos technologijų žinovė, kaulinio porceliano simpoziumų „Idėja“ organizatorė, visada pilna naujų idėjų, sumanymų ir stebina žiūrovus savo kūrinių formų išradingumu, išmintingu, paprastumu. Keramikė prisipažino, kad jaučia amžiną ryšį su gamta, gimtąja žeme, su jos praeitimi ir legendomis.


 Kristaus Prisikėlimo parapijos informacija

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021