Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Adventinė popietė „Rasokite dangūs...“ (2007-12-16)

Paskelbta: 2007-12-19

 

Su kiekviena diena mes artėjame prie Šv.Kalėdų. Jau dega trys Advento žvakės. Po sekmadienio šv. Mišių tęsiasi koncertų ciklas, skirtas Adventui „Rasokite dangūs...“.

Šį kartą Paminklinėje Kristaus Prisikėlimo bažnyčioje svečiavosi solistas Mindaugas Jankauskas ir pianistė Lina Giedraitytė. Mindaugas dar Muzikos akademijos magistrantas, klausydamiesi jauno tenoro atliekamų dainų , susirinkusieji pasidžiaugė augančiu talentu ir negailėjo jam šiltų aplodismentų.
           Manyčiau, jaunasis daininkas pajautė betarpiškumą su klausytojais, o jie buvo dėkingi už prasmingą valandą, laukiant Šv.Kalėdų.
          Taip pat dar tebedžiugina meno mylėtojus Romualdo Čarno grafikos darbų paroda.

Be to, labai džiugu kiekvieną sekmadienį koncerto metu matyti projekto „Rasokite dangūs...“ mecenatus - Aleksandrą ir Vytą Bancevičius. Kiekvieno koncerto dalyvius jie apdovanoja gėlėmis. Vytas Bancevičius – Kauno rajono savivaldybės administracijos direktorius. Jis nelieka  abejingas miesto žmonių gyvenimui ir savo šeimos mecenavimu prisideda prie kauniečių dvasinio tobulėjimo, prie Šv.Kalėdų laukimo džiaugsmo.
                                                                  Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021