Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

"Dialogas – žodis ir spalva" (2011-06-05)

Paskelbta: 2011-06-12
Tėvo dienai

Birželio 5-oji – Tėvo diena. Jai ir buvo skirta „ Dialogo – Žodis ir Spalva “ valanda. Projekto vadovas Egidijus Stancikas pasveikino susirinkusius tėvus su švente, taip pat padėkojo rėmėjams – spaudos namų „ ARX BALTICA“ vadovams, ministrei Rasai Juknevičienei ir visiems, kurie ištikimai lankosi projekto renginiuose, linkėdamas gražios vasaros ir tardamas „Iki susitikimų rudenį “.

Žodžio valandoje dalyvavo aktorė Aušra Keliuotytė, kuri pakvietė į labai turtingą kelionę. Ji skaitė kinų poeto Li Bo , rašytojo R.Tagorės kūrybą, papasakojo apie kinų poeziją. Klausytojams tai buvo nauji klodai ir versmės, kurių gilumą atskleidė aktorė Aušra Keliuotytė. Jai ypač dėkingi klausytojai, nes kiekvienas susitikimas su šia aktore suteikia galimybę išgirsti, sužinoti kažką naujo, suklusti ir praturtėti.

Netrūko lankytojų ir Nijolės Price iš Čikagos tapybos darbų parodoje, kuri susilaukė išties ypatingo dėmesio ir daug padėkos žodžių. Jie buvo tarti ne tik šios valandos dalyviams – aktorei Aušrai Keliuotytei ir Nijolei Price, taip pat projekto „Dialogas – Žodis ir Spalva “ vadovams ir organizatoriams – Kauno valstybinio akademinio dramos teatro vadovui Egidijui Stancikui, dailininkui Vytautui Lagunavičiui.

                                                               Rima Lipšienė
Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021