Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje – pirmieji susitikimai (2009-09-16)

Paskelbta: 2009-09-21

 

Po dviejų mėnesių pertraukos, baigiantis vasarai, rugpjūčio 26-osios popietę pagyvenusių žmonių sambūrio gerai pažįstamus veidus, pasidžiaugti, kad visi dar tvirti, kad aplenkė didelės bėdos ir nelaimės. Iš širdies padėkojome Dievui bendra malda už visas suteiktas malones kiekvienam senjorui ir mūsų šeimoms.

Antrasis mūsų susitikimas – tai kelionė į Šiluvą kartu su bendruomenės tikinčiaisiais. Argi įmanoma žodžiais apsakyti, ką kiekvienas patyrėme, dalyvaudami Šilinių atlaiduose . Čia suplaukia tūkstančiai tikinčiųjų nusilenkti Švč.Mergelei Marijai, dėkoti Jai ir prašyti užtarimo. Kartu su visais ir senjorai patyrė didelę dvasinę atgaivą ir palaimos džiaugsmą.

Rugsėjo 16-osios popietėje vėl susirinko didelis būrys senjorų, vėl girdėjome įspūdžius apie praleistą vasarą. Nepamiršome pasveikinti su gimtadieniais gimusiųjų. Jiems buvo skirti prasmingiausi palinkėjimai, gėlių žiedai, tradicinis „Ilgiausių metų“.
Svarbiausia, kad neišsibarstėme, kad susigyvenome ir vėl renkamės į popietes. Vadinasi, čia kiekvienas senjoras jau pajuto trauką, šilumą, dėmesį.

                                                               Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021