Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje –Trečioji Fatimos paslaptis (2009-03-25)

Paskelbta: 2009-03-31

 

Kaip ir kiekvieną mėnesį, taip ir kovo mėn.,  viena popietė buvo skirta Šventojo Rašto studijavimui. Kovo 26-ąją kunigas Mindaugas Pukštys mums pasakojo apie Išminties knygas, kiekvieną knygą aptardamas, pakomentuodamas, akcentuodamas esminius kiekvienos knygos aspektus. Po įdomaus kunigo paaiškinimo, manyčiau, kad ne vienas senjoras jau tą patį vakarą, sugrįžęs į namus, atsivers kažkurią Išminties knygą.

Taip pat susipažinome su Caroline Pigozzi knyga „Popiežius privačiame gyvenime“. Autorė – žymi „Paris Match“ reporterė, už reportažus apie Karolį Wojtylą pelniusi MUMMO premiją. Jai vienintelei iš žurnalistų pavyko įgyti popiežiaus bei jo aplinkos žmonių pasitikėjimą, ji dalyvavo audiencijose, religinėse ceremonijose, artimose ir tolimose popiežiaus kelionėse.

Jono Pauliaus II bičiulių draugija šią knygą išleido prieš penkerius metus , bet senjorai jos nebuvo skaitę, todėl priėmė pasiūlymą – perskaityti šią knygą popietėse. Su įdomumu senjorai klausėsi autorės įžanginio žodžio, kaip ji pateko į Vatikaną ir straipsnio „Trečioji Fatimos paslaptis buvo jis“.

                                                                    Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021