Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Parapijos Kolumbo riterių ataskaita apie nuveiktus darbus (2018-03-01)

Paskelbta: 2018-03-01


Tęsdami bendradarbiavimą su Žaliakalnio vaikų dienos centru, sausio mėnesį paruošėme darbui  dovanų gautus kompiuterius.

Mėnesio viduryje vyresniems auklėtiniams lektorė  Jurgita Juškienė iš kompanijos „NFQ“ paskaitė įdomią ir turiningą motyvacinę paskaitą apie IT karjeros perspektyvas. Tikimės, kad besimokantį jaunimą paskatinsime susimąstyti apie profesijos pasirinkimą. Dėkojame riteriui Gediminui Pukiui už organizuotus darbus.


Kaip ir buvo pažadėta, vasario mėnuo prasidėjo visuotinu Žaliakalnio vaikų dienos centro auklėtinių dantų būklės patikrinimu. Vien apžiūra (kalėdinis pažadas) nesibaigė: apdovanoję auklėtinius naujais dantų šepetukais ir dantų pastos tūtelėmis, LSMU odontologai suregistravo vaikų dantų  problemas, sudarė vizitų grafiką – ir jau visą vasarį Kolumbo riteriai su auklėtiniais reguliariai lankosi klinikose pas specialistus. Padėtis gerėja sulig kiekvienu apsilankymu ir turime vilties, kad su pirmais vasaros lietaus lašais kalėdinis pažadas bus įvykdytas...


Dėkojame Kauno sveikatos mokslų universitetui, Odontologijos fakulteto, Burnos priežiūros ir vaikų odontologijos klinikai, lektorei m.dr. Jaunei Razmienei.  Dėkojame už pagalbą Dieviškosios Jėzaus Širdies Pranciškonių kongregacijos seseriai Donatai.


Vasario 16-osios iškilmę Kolumbo riteriai kartu su  svečiais, nešini vėliavomis, sutiko Kristaus Prisikėlimo bazilikoje, o  riteriui Rokui Gruzdžiui teko išskirtinė garbė atstovauti Kristaus Prisikėlimo parapijos Kolumbo riterius svečio teisėmis iškilmingose šv. Mišiose Vilniaus arkikatedroje. Šv. Mišiose, minint Lietuvos  šimtmetį,  Rokas skaitė skaitinį Bažnyčios hierarchų, Lietuvos vadovų ir gausių užsienio valstybių delegacijų bei  svečių akivaizdoje. Dėkojame Vilniaus Kolumbo riteriams už mums suteiktą garbę!

                                                                                   Kolumbo riterių informacija

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021