Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - Padvelkė pavasaris... (2017-05-17)

Paskelbta: 2017-05-23


Nors vis nelepino mūsų pavasario saulė, dar vis pūtė šaltokas vėjas, bet gegužės 17-osios senjorų popietėje padvelkė tikras pavasaris. Kodėl?

Popietėje apsilankė dainininkė Ieva Zasimauskaitė, mūsų sambūrio dalyvės Laimutės anūkė. Ieva jau trečią kartą mums dovanojo koncertą. Ji dainavo labai prasmingas dainas, kuriose daug vilties, meilės, tikėjimo žmogumi.


Ir ne tik atskleidė savo talentą, bet ir išsakė gražių minčių: “Negalvokime, kas buvo praeityje. Bet apie tai, ką galime padaryti dabar, kuo galime padėti kitam, kas teiktų laimės, gėrio...Aš taip pat klystu, supykstu, kiekvieną dieną bandau nepykti ir atsiprašyti tų, ką įžeidžiau.. Vertinkime kiekvieną dieną, vertinkime kiekvieną akimirką, juk mes daug ką turime...Nebijokime apkabinti tų , kurie pikti...“

Ir pakvietė senjorus vienas kitą apkabinti . Visą laiką Ievutė šypsojosi ir švietė gerumu, šilto gaivaus pavasario dvelksmu. Dainoje nuskambėjo:“ Aš viską galiu padaryti, ką noriu, aš noriu dalintis,,,“ Ieva jau yra dalyvavusi ne vienam projekte, tad linkėjome tobulėti, ateityje pasiekti vis didesnių aukštumų ir išlikti tokiai pat šiltai, nuoširdžiai ir žydėti pavasariu.

Senjorai širdingai dėkojo Ievutei ir jai akomponavusiam Donatui Kelmeliui, apdovanodami gėlėmis ir aplodismentais.

                                                     Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021