Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - Su Naujaisiais metais (2017-01-04)

Paskelbta: 2017-01-11

Sveikino vienas kitą senjorai susirinkę į pirmąją popietę 2017- aisiais sausio 4-ąją. Kuklus, bet šventiškas stalas ir gausus būrys senjorų.

Atvertėme dar vienerių metų knygą, kas mūsų laukia? Prisiminkime savo credo „Džiaugtis kiekviena gyvenimo akimirka, dovanota Aukščiausiojo“. Tad mylėkime savo šeimą, artimuosius, bičiulius, ištieskime pagalbos ranką, nepykime ir gerbkime kitų nuomonę, būkime kantrūs ir mokykime savo vaikus, anūkus ir proanūkus mylėti ir branginti savo Tėvynę Lietuvą. Ir džiaukimės sambūrio popietėmis, kuriose patiriame gerų įspūdžių,  išgirstame ir sužinome daug naujo įvairiomis temomis.

Jau tapo tradicija, kad pirmoje mūsų popietėje Naujaisiais pas mus svečiuojasi kanklininkės. Jos jau subūrė vokalinį ansamblį „Žemyna“, kuris ir apsilankė. Tai Gražina Večerskienė, Danutė Sapitavičienė. Janina Kaminskienė, Regina Blekaitienė ir vadovas Rimantas Vaičekonis. Gražina pasveikino senjorus su Naujaisiais Metais, palinkėdama prasmingų susitikimų, sveikatos .“Mums labai miela pas jus, jaučiamės, kad esame šiltai sutikti“, - sakė ji.


Ansamblis padovanojo linksmą koncertą, o vėliau dainavo kartu ir senjorai. Įstrigo žodžiai /Algės Gudavičiūtės/ iš dainos, kurios melodiją sukūrė Rimantas Vaičekonis. „Padėkosiu žemei atsiklaupus, /Atsigersiu iš tyros versmės. /Dar vilioja, kviečia toliai blausūs/ Ir pratęst kelionę man reikės“.

Mintimis pasidalino nuo pirmųjų sambūrio susitikimų dalyvaujanti Česlova Duobienė, Gražina Mikalauskienė, Lina Purienė, Izabelė Streivienė ir kiti. Malda padėkojome Dievui, kad turime galimybę susirinkti mūsų Šventovėje ir neskaičiuoti metų naštos, o giedru žvilgsniu, ramybe ir tikėjimu džiaugtis tuo, kas mums duota.

Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021