Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

„Dialogas – žodis ir spalva“ (2008-06-01)

Paskelbta: 2008-06-04

Pasitinkant vasarą

Nuskambėjo paskutiniai projekto “Dialogas – žodis ir spalva” garsai, sužėrėjo spalvos praėjusį sekmadienį Paminklinėje Kristaus Prisikėlimo bažnyčioje. Kaip visuomet susirinkusieji po šv. Mišių konferencijų salėje šiltais aplodismentais dėkojo menininkams už popietės valandas, pripildytas meno.

„Pasitinkant vasarą” pavadino savo koncertą tenoras Mindaugas Jankauskas, obojistė Jovita Gelgodaitė ir pianistė Dalia Jatautaitė. Ir išties klausytojus nusinešė vasaros garsai … O dailininkės Valerijos Medelinskienės akvarelės darbų paroda pratęsė koncertavusių mintį ir pabėrė vasaros spalvų paletę: „Žydėjimas iš visos širdies”, „Kvietimas žydėjimui kartu”, „Vakaro pienių laikas” ir dar daug žydėjimo. Anot Valerijos Medelinskienės, ir dažnai taip sunku patikėti, kad tos besiilginčios mūsų širdys išsiskleisti visais įmanomo džiaugsmo žiedais gali jau šiandien.

Išties daug džiaugsmo, daug spalvų, daug žodžių padovanojo projekte „Dialogas – žodis ir spalva” dalyvavę menininkai. Kiekvienas susitikimas tapo tarsi šventė visiems. Kaip sakė projekto vadovas Egidijus Stancikas: ”Tarsi kasdiene rupia duona maitiname vienas kitą žodžiu ir kūryba. Tokiu būdu augame patys ir padedame augti kitiems.”

                                                                                                  Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021