Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Kristaus Prisikėlimo bazilikos terasoje - prancūziškos muzikos vakaras (2016-07-25)

Paskelbta: 2016-07-26

Sekmadienio vakarą Kauno Kristaus Priskėlimo bazilikos terasoje vyko prancūziškos muzikos vakaras, kuriame dalyvavo du jauni, žavūs ir talentingi atlikėjai – Nerijus Bakula (akordeonas) ir Evelina Sašenko (vokalas).
Nerijus Bakula - vis toks pat, bet kartu ir kitoks – savo rankomis akordeoną prakalbinantis muzikas, savo pirštais priverčiantis akordeoną pravirkti ir juoktis.

Nerijus Bakula, baigęs Marijampolės muzikos mokyklą, mokėsi Kauno Juozo Gruodžio konservatorijoje. Vėliau baigė Lietuvos muzikos ir teatro akademijos bakalauro studijas.


Akordeono muzikos atlikėjas šiuo metu šalia koncertinės veiklos dirba pedagoginį darbą. Jis aktyviai domisi džiazu, yra ansamblio ,,Rendezvous” narys, kuriame atliekamos vienos garsiausių prancūzų dainininkės Edith Piaf melodijos. Dar studijuodamas tapo tarptautinių konkursų laureatu. Ne kartą laurus yra skynęs ir respublikiniuose konkursuose ir kaip solistas, ir kaip įvairių ansamblių narys.

Žavioji Evelina Šašenko solo užtraukiusi nuo šešerių, šiandien yra žinoma Lietuvos dainininkė. „Pažinkite mane muzikoje. Jos mano gyvenime buvo daugiausia dar tada, kai tėveliai su dainomis ir lopšinėmis laukė gandro, nešančio mažą triukšmaujančią mergaitę. Gamta tuo metu spurdėjo nekantrumu: juk buvo likusios tik kelios dienos iki labiausiai žvaigždėto metų mėnesio – rugpjūčio“, - atvirauja solistė.

Evelina studijuodama dalyvavo tokiuose projektuose kaip „Meilės istorijos pagal Edith Piaf“, „Chopin Jazz Inn“,  „All That Cabaret", ji yra drąsi ir atsidavusi muzikai, todėl kasmet jos dalyvaujamų projektų gretas papildo net keli intriguojantys pavadinimai. Nekartą priėmusi televizinius iššūkius, dalyvavusi Nacionaliniame Eurovizijos dainų konkurse, įvairių projektų dalyvė, galinti didžiuotis bendra kūrybine veikla su aukščiausio lygio profesionalais, viena ryškiausių Lietuvos vokalisčių, daugybės konkursų laureate, muzikinių vaidmenų atlikėja.  Tokia ji - Evelina Sašenko.

Kristaus Prisikėlimo parapijos informacija

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021