Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje – Šokių pamoka su šokių klubo „Viena linija" merginomis (2016-05-18)

Paskelbta: 2016-05-25

Pavasario dvelksmas... Gamtoje visa grožybe alsuoja pavasaris. Argi jo žaluma ir žiedai nedžiugina mūsų, argi nesuteikia naujų jėgų apsidairyti, kiek daug grožio mums dovanota?

Dar labiau pajutome pavasario dvelksmą gegužės 18-osios popietėje. Pas mus apsilankė šokių klubo „Viena linija“ merginų grupė su vadove Renata Šalaševičiene. Pamatėme nuotaikingą pasirodymą ir ... turėjome šokių pamoką. Taip taip.. Merginos pakvietė kartu pašokti ir senjorės aktyviai dalyvavo. Argi ne šaunu? Argi ne geriausi vaistai pamiršti ligas? Ta valanda praleista su Kristina, Sonata, Aida, Daiva, Aiva, Jūrate, Nijole ir Renata padvelkė pavasariu.


Kaip nepasidžiaugti jų šypsenomis, gera nuotaika. „Mums pas jus labai gera “,- sakė vadovė Renata, kai susėdome pabendrauti prie arbatos puodelio. Mes širdingai padėkojome už mums skirtą laiką, nes moterims reikėjo suderinti kiekvienai savo darbą, kad galėtų pas mus atvykti vidurdienyje. Beje, šio klubo narės jau svečiavosi pas mus prieš metus.

Argi ne džiugu, kad jos vėl apsilankė pas senjorus? Linkėjome, kad jas visada lydėtų gera nuotaika, kad džiaugtųsi viskuo, ką dovanojo Aukščiausiasis ir tai vertintų.

 Rima Lipšienė
Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021