Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Dialoge „Žodis ir spalva“ - Džiaugiuosi, kad turiu kūrybą... (2015-02-08)

Paskelbta: 2015-02-11


Klebonas mons. Vytautas Grigaravičius prieš renginį susirinkusiems konferencijų salėje pasidalino mintimis apie savo pabuvimą vienumoje, kviesdamas tai padaryti kiekvieną. Žinoma, tai sunkiau gyvenant šeimoje. „Tačiau pabandykite nors puse dienos pabūti su savimi, tikrai praturtėsite“- tikino klebonas.

Dialogo „Žodis ir Spalva“ valandoje svečiavosi režisierė, aktorė, rašytoja Birutė Mar. Skaitė savo kūrybą, pasakojo, ką patyrė studijuodama Peterburge, Japonijoje, ką suvokė Indijoje, kas paskatino kurti monospektaklius, rašyti.

Birutė Mar jau 20 metų Lietuvos nacionalinio dramos teatro aktorė, pelniusi Tarptautinio teatro instituto ir Fudžeiros tarptautinio monospektaklių festivalio apdovanojimą. Išleistos knygos: „Neišsiųsti laiškai“, „Solo“, „Kokoro“, „Japoniški akimirksniai“, “Cinamonu kvepiantys namai“, vaikams – „Marija ir Pūkelis“, „Princesių sala“. „Džiaugiuosi, kad turiu kūrybą“,- atviravo Birutė Mar.

Parodų salėje tapytojos Egidijos Brinkytės darbų paroda “Angelų muzika“. Angelų tema Egidijai gimusi per plenerą „Anykščiai – angelų miestas“. „Kiekvienas skirtingai įsivaizduojame angelus, sapnuojame, net matome“ – sako autorė. Tikėdama, kad parodoje galbūt ne vienas atras sau artimą angelą.

Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021