Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - Nepamiršiu aš motinos veido... (2014-04-30)

Paskelbta: 2014-05-07


Kokio amžiaus bebūtume, mes niekada nepamirštame motinos veido... Juolab artėjant Motinos dienai jį mename. Trečiadienio popietė prieš Motinos dieną ir buvo skirta joms prisiminti.

Senjorės jau ne tik mamos, bet ir močiutės, net prosenelės. Jeigu kiekvienos paklaustume, kokia gyvenimo prasmė ir džiaugsmas,  manyčiau, atsakymai būtų vienareikšmiški: užauginti geri, dori vaikai, anūkai. 


Šioje popietėje senjorės sulaukė siurprizo – labai prasmingos dovanos. Mūsų sambūrietės Laimutės Zasinauskienės anūkė Ievutė Zasinauskaitė padovanojo koncertą. Ievutę mes pažinome iš televizijos ekrano, kai ji dalyvavo Kauno šampaniniame chore, Lietuvos balso projekte ir Eurovizijos atrankoje. Ne kartą su senjorėmis dalinomės įspūdžiais apie Eurovizijos konkursą, džiaugėmės Ievute, beje, dar nežinojome, kad tai mūsų sambūrietės Laimutės anūkė.

Ieva šiltais žodžiais pasveikino su artėjančia Motinos diena, linkėdama šypsenų, gražių kasdieninių akimirkų, o jos dainos sušildė, džiugino, graudino, įliejo į mūsų širdis švelnumo, jaunystės polėkio ir grožio. Vienoje jos dainoje nuskambėjo žodžiai, kad meilė nugalės ir pasaulis verks iš džiaugsmo... O kad išsipildytų tokia svajonė...

Dėkodami už koncertą, linkėjome Ievutei sėkmės moksluose, konkursuose ir visuose gyvenimo keliuose ryžtingai siekti užsibrėžto tikslo ir džiaugtis gyvenimu. Tikėdami, kad jos dainas dar ne kartą girdėsime, scenoje lydės sėkmė ir džiaugsimės, kad tai mūsų sambūrietės Laimutės anūkė.

Popietėje bendra malda prisiminėme ir pagerbėme savo mamas, pasidalinome prisiminimais apie jas, jų pamokas. Skambėjo eilės ir dainos apie Mamą.

Rima Lipšienė
Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021