Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - Baigėme ketvirtuosius metus... (2011-06-22)

Paskelbta: 2011-07-01

 

Štai ir prabėgo ketvirtieji bendravimo metai. Birželio 22-ąją susirinkę popietėn senjorai džiaugėsi, kad turėjo galimybę susirinkti kiekvieną trečiadienį, pasisemti žinių, išgirsti naujienų, pabendrauti, praplėsti savo žinias ir pajausti sambūrio bendrystę. Ir juokavome, kad apsigynėme bakalauro studijas. Aptarėme, ką per tuos metus išgirdome, ką aplankėme, kur pabuvojome.

Paskutinis susitikimas išsiskiriant iki rugsėjo mėnesio buvo labai nuotaikingas, šiltas ir nenuobodus, nes visi aktyviai dalinosi savo mintimis ir įspūdžiais. Pasveikinome su gimtadieniais birželio mėnesį gimusius, palinkėjome prasmingo gimtadienio gimusiems liepos mėnesį.

Gėlės, šilčiausi žodžiai, dainos pripildė susirinkusiųjų širdis gerumo, šilumos ir tarpusavio pagarbos. Kas gali būti brangiau, kaip nuoširdus žmonių bendravimas, kada patiriama sielos atgaiva, bendrystė, kai galima pasidalinti savo mintimis, nebijant, kad būsi sukritikuotas?Atsisveikinome, linkėdami kiekvienam gražios vasaros, dvasios stiprybės, geros sveikatos, Dievo palamos, ir tarėme „Iki pasimatymo“ pirmąjį rugsėjo trečiadienį.

                                 Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021