Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje – Mes užaugome su šiuo teatru... (2011-02-23)

Paskelbta: 2011-03-03

 

Taip sako visi pagyvenusių žmonių sambūrio dalyviai, kai kalbame apie mūsų miesto Kauno valstybinį muzikinį teatrą, kuriam jau septyniasdešimt metų. Ketvirtus metus gyvuoja mūsų sambūris ir kiekvienais metais mes kartu aplankome ne vieną šio teatro spektaklį. Senjorai labai džiaugiasi kiekvienu spektakliu, juolab, kad teatro vadovai mums suteikia galimybę nusipirkti bilietus su 50 proc. nuolaida.

Nudžiugo senjorai, kai vasario 23-osios popietėje apsilankė Kauno valstybinio muzikinio teatro direktorius Benjaminas Želvys bei jo pavaduotojas Rimantas Lekavičius. Tai buvo galimybė iš pirmų lūpų išgirsti kuo ir kaip gyvena senjorų mėgiamas teatras. Svečiai papasakojo apie teatro rūpesčius ir problemas, apie spektaklių kūrimą ir būsimas premjeras.

Pasidžiaugėme ir mes kartu, kad mūsų teatre dainuoja žymiausi Lietuvos solistai, pasidžiaugėme, kad vyksta teatre ir rekonstrukcija. Senjorai išgirdo atsakymus į visus klausimus ir širdingai padėkojo už suteiktą galimybę apsilankyti Kauno muzikinio teatro spektakliuose.

                                                Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021