Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje – Pirmasis susitikimas po vasaros (2010-09-01)

Paskelbta: 2010-09-15

 

Netruko prabėgti du vasaros mėnesiai ir vėl pagyvenusių žmonių sambūrio dalyviai susirinko į pirmąją popietę pirmąjį rugsėjo trečiadienį . Juolab įdomu, kad tai buvo rugsėjo pirmoji – Mokslo žinių diena. Tad ir juokavome, kad pradedame naujuosius mokslo metus. Laikas taip greitai bėga, skaičiuoja ne tik dienas, savaites, bet ir metus.

Regis, taip neseniai susibūrė pagyvenusių žmonių sambūris „Senjorai“, o jau susirinkome pradėti ketvirtuosius bendravimo metus. Per tą laiką senjorai susibičiuliavo, jau tapo gerai pažįstami, jau ošia šurmulys, kai susirenka. Juk turi kiekvienas ką papasakoti, nori pasidžiaugti, pasidalinti mintimis ir patirtais įspūdžiais. O po dviejų mėnesių pertraukos buvo apie ką pasikalbėti, kaip sekėsi praleisti karščiausias vasaros dienas, kur kas pabuvojo, ką pamatė.
Popietėje apsilankė klebonas monsinjoras Vytautas Grigaravičius, pasveikino gausiai susirinkusius senjorus ir palinkėjo prasmingų susitikimų, pabendravimų.

Džiugu, kad daug senjorų tebelanko mūsų popietes nuo pirmųjų metų, džiugu, kad sulaukėme ir naujų. Tik gaila, kad kai kurie jau mums gerai pažįstami senjorai dėl ligų nebegalės lankytis mūsų popietėse. Aplankysime juos ir lauksime pasveikusių.

Tapo jau tradicija, kad neužmirštame ir tų, kurie savo gimtadienius šventė rugpjūčio mėnesį. Pasveikinome dabar, giedojome „Ilgiausių metų“, linkėjome sveikatos, kad dar ilgai ilgai nepritrūktų jėgų. O kiekviena diena kiekvienam sambūrio dalyviui būtų kupina vilties ir tikėjimo.

                                                                    Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021